Apa yang anda cari ?


CSS

Minggu, 16 September 2012

Langsing Dengan Mudah

·

Langsing Dengan Mudah

Sudah tentu didambakan kaum hawa maupun kaum adam.disini saya akan menjelas berbagai cara untuk langsing atau bahasa kasarnya kurus,
Untuk Wanita Ingin Tampil Langsing
Ada banyak cara yang boleh dilakukan para wanita supaya kelihatan langsing. Selain mengamalkan cara diet, berolah raga atau mengambil ubat-ubatan bagi mendapatkan bentuk badan yang ideal dan langsing lagi seksi, amat penting bagi anda melakukan sesuatu pada penampilan anda.
Panduan berpakaian yang perlu dilakukan para wanita supaya kelihatan langsing :
1. Pilih pakaian dalam warna-warna senada.
2. Elakkan corak yang besar.
3.Sebaiknya untuk baju berwarna cerah, pilih yang tekstur dan potongannya membuat tubuh kelihatan tampak lebih tinggi.
4. Pilih baju yang tidak banyak kancing dan aksesori. Jangan beli baju yang terlalu kecil atau besar.
5. Pilih bahan atau material yang sesuai di badan dan mata, misalnya linen. Hindari material yang lembut dan berkilat kerana anda akan lebih kelihatan berisi.
6. Pilih baju dengan potongan leher yang berbentuk V untuk kelihatan lebih tinggi.
7. Gunakan motif garis vertikal, tapi terlalu banyak garis vertikal malah membuat anda tampak lebih lebar. Garis vertikal atau diagonal yang tidak terlalu rapat lebih menguntungkan. Gaya yang memanjang ke bawah membuat anda kelihatan lebih langsing.
8. Pilih seluar panjang yang lurus. Seeloknya, pilih seluar yang tiada poket yang banyak.
9. Agar kaki nampak lebih panjang, sesuaikan warna stoking dan kasut.


Good Try!!Laptop Si Unyil selalu update,Aneka Ragam sepertiGambar,Video,Cerita,Komik,Sms Gaul,Cheat Games Online,Perawatandiri,Tips dan Triks Lainnya,Sekilas Predik,Pelajaran dengan kurikulumterbaru dan masih banyak lagi lihat aja kalau gak percaya on http://shootsoul.blogspot.com/

Comments
0 Comments

0 komentar:

Posting Komentar

Mari berpartisipasi dalam berkomentar,dengan diberikannya hak untuk menyatakan pendapat dan berbicara ,mari nyatakanlah pendapatmu tentang artikel diatas asalkan tidak berunsur SPAM/Penipuan,tidak berbau pornografi dan menggunakan bahasa yang ramah.

handapeunpost